top of page
HAGS net Pirate_4.jpg

Wij creëren geweldige omgevingen om buiten te kunnen spelen, te kunnen sporten en te kunnen ontmoeten. Hierbij richten wij ons op kinderen, jongeren en volwassenen. VrienDD wil iedereen inspireren om samen te spelen, samen te sporten en samen te ontmoeten. Dat is onze passie en de kern waar we iedere dag mee bezig zijn.

Spelen

Spelen is één van de belangrijkste manieren waarmee kinderen actief zijn en blijven, waarop zij leren, hoe zij vrienden maken en op welke manieren zij leren socializen. Het is fundamenteel voor de ontwikkeling en het welzijn van kinderen. Onze visie op spelen is gebaseerd op de Speelcirkel en het principe van inclusief spelen. 

Sporten

Wij streven naar sporten en bewegen met plezier, ieder op zijn of haar eigen niveau in een fijne omgeving.

 Sporten is een fundamentele manier om de gezondheid en het welzijn van kinderen, jongeren en volwassenen te verbeteren. Door te sporten bevorderen we onze activiteit, worden we fit en hebben we het naar onze zin. Kortom, sporten is leuk! 

Ontmoeten

In de openbare buitenruimte willen wij ons veilig en comfortabel voelen. Het moet een goed ingerichte plek zijn voor jong en oud, een plek van samenkomen en ontdekken.

Met een uitgebreid programma park- en stadsmeubilair en doordachte concepten willen wij mensen aanmoedigen te socialiseren en meer tijd buiten door te brengen. Hergebruik van materialen staat daarbij centraal.

bottom of page