top of page

Partners

Vrienden waar we mee werken

HAGS Pirate theming 7.jpg
hags-vector-logo.png

HAGS is een internationaal bedrijf (met Zweedse roots) met een zeer uitgebreid productaanbod geschikt voor sport, spelen, straatmeubilair, fietsparkeeroplossingen en andere vormen van recreatie in de buitenlucht. Het is geschikt voor mensen van alle leeftijden. Producten van HAGS zijn exclusief en gemakkelijk verkrijgbaar bij VrienDD. Het zijn niet alleen de producten die HAGS zo bijzonder maken, maar ook de overtuiging dat de meest succesvolle en interessante recreatiemogelijkheden in de buitenlucht door teamwork ontstaan. HAGS beschikt over diverse ISO-certificeringen.

Het Deense familiebedrijf Norna Playgrounds is gespecialiseerd in het ontwikkelen, ontwerpen en produceren van robinia speeltoestellen en op maat gemaakte producten. Buiten een ruim standaardassortiment is de grote kracht van Norna dat zij in samenwerking met VrienDD écht op maat gemaakte speellocaties ontwikkelen. Doordat Norna een eigen productie-afdeling en ontwerpers en constructeurs in dienst heeft, kunnen we elke maatwerkproject met Klasse 1 Robinia-hout realiseren. Alle standaard toestellen zijn FSC-gecertificeerd en de maatwerk oplossingen worden gedurende de bouw en na oplevering volledig gekeurd door een onafhankelijke organisatie. Norna beschikt over diverse ISO-certificeringen.

Norna.jpg

Spielbau is een Duits bedrijf dat zich richt op kindvriendelijke speelomgevingen. Daarmee wordt bedoeld dat kinderen zich er thuis voelen, vrij kunnen rondrennen en ook uitrusten. De speelplaats moet een logisch onderdeel zijn van de locatie. Naast het standaardassortiment levert Spielbau speciale toestellen voor alle leeftijdsgroepen. Kernwoorden zijn hoogkwalitatieve, duurzame producten, oog voor detail, makkelijk monteerbaar. Spielbau heeft een eigen designteam en productiefaciliteit in Brandenburg an der Havel, Duitsland.

Spiel-Bau_Impressionen-GrasArt_04.jpg
Logo-spielart-neu-H160-1.png

De Duitse firma Spielart is al 30 jaar gespecialiseerd in het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van avontuurlijke speeltoestellen voor recreatief gebruik. Met hun rijke ervaring en creatieve blik worden unieke plekken voor kleine avonturiers en ontdekkers gebouwd waar kinderen zich een prinses, tovenaar, piraat of schatgraver voelen. Alle speeltoestellen worden ontworpen en gemaakt binnen het gewenste thema en vormen samen een verhaal. Zo worden belevingswerelden gecreëerd die de verbeelding van kinderen prikkelt. Een scherp oog voor details zorgt ervoor dat de ontdekkingsreis nog lang herinnerd wordt. Spielart pakt zowel grote als kleinere projecten moeiteloos aan. En uiteraard wordt er gebruik gemaakt van duurzame materialen als robiniahout en RVS.

Lievelde Beusink Recreatie.jpg
cropped-logo-denfit-2.png

Al sinds 2001 ontwikkelt en levert Denfit fitnesstoestellen voor in de buitenruimte. De veelzijdigheid van onze toestellen en de vele trainingsmogelijkheden zijn een uitdaging voor iedereen.

Of je nu wilt afvallen, kracht opbouwen of fit wilt blijven, op onze toestellen kan het allemaal. Bij ons staat de kwaliteit en diversiteit van onze producten en ons bedrijf voorop.


Met meer dan 200 producten hebben wij een zeer uitgebreid assortiment aan mooi vormgegeven en kwalitatief hoogwaardige, outdoor fitness toestellen. De toestellen zijn voor jong en oud, inclusief en al onze toestellen zijn een 100% Nederlands product.

Bekijk ons aanbod en laat je inspireren!

Schermafbeelding 2022-01-30 om 10.19.19.png

De Rolf Groep is totaalleverancier voor kinderopvang en onderwijs. 

Wij houden van leren, sterker nog: we zijn er vol van! Daarom helpen we professionals in het primair onderwijs en de kinderopvang om elke dag het allerbeste uit ieder kind te halen. Door mee te denken, mee te doen én door ál onze kennis over de ontwikkeling van kinderen te delen. 

Ted.jpg

Ted Group creëert entertainment op maat over de hele wereld. Specialisaties zijn onder andere theater, cruises, reizen, recreatie en retail. VrienDD werkt samen met TED Group voor Roompot Vakanties, beheerder van vakantieparken in Europa. Samen bieden we Roompot op diverse locaties een innovatieve, op maat gemaakte gastbeleving.

Het aanleggen van een sportveld kan een prijzige aangelegenheid zijn. Het SEPCOURT systeem is daarin een uitzondering. Onze sportieve, in Nederland geproduceerde schoolpleinen behoeven geen grondwerk. Dit scheelt niet alleen op de aanlegkosten, maar na verplaatsing of verwijdering, is de ondergrond ongeschonden gebleven. Voor scholen biedt SEPCOURT makkelijk aan te leggen betaalbare, multifunctionele ondergronden die het gehele jaar door bespeelbaar zijn en weinig onderhoud vergen. Bovendien zijn de kleurrijke ontwerpen aantrekkelijk en nodigen uit om te spelen. Doordat er gebruik gemaakt wordt van zeer pure kunststoffen, kunnen SEPCOURTS door de recyclingindustrie zeer gemakkelijk, dus goedkoop, verwerkt worden volgens het cradle-to-cradle principe.

Sepcourt.jpg
Playpower.png

PlayPower is een volledig geïntegreerde fabrikant van commerciële recreatie- en vrijetijdsproducten met faciliteiten in de VS (93.000m2), Mexico (6.000m2) en Polen (27.000m2). Binnen deze ruimtes leveren PlayPower-merken volledige productiemogelijkheden op het gebied van rotatiegieten, metaalfabricage en -afwerking, houtbewerking, assemblage van zachte goederen, glasvezelgieten en touwontwerp. HAGS is een onderdeel van Playpower.

bottom of page