top of page
Ontwerp1.png

Camping Zonneweelde

Nieuwvliet

Vraag kopiëren.jpg

Vraag

Deze trouwe klant van VrienDD heeft ons twee uitdagende vragen gesteld. Ten eerste ontwikkel een hoogwaardige, multifunctionele sportkooi met een open uitstraling en ten tweede bedenk en ontwerp een unieke binnenspeeltuin in het nieuwe centrumgebouw (dat het gehele jaar open is).

Oplossing kopiëren_1.jpg

Oplossing

Het antwoord op de eerste vraag was een volledig op maat gemaakt sportplein met zowel een groot als klein speelveld. Daarnaast is een innovatief type kunstgras geleverd, wat het speelveld een prachtige uitstraling geeft. De tweede vraag hebben we ingevuld met een gethematiseerde binnenspeeltuin met diverse speelfuncties, die door de goede en functionele indeling voor alle leeftijden geschikt is.

realisatie kopiëren.jpg

Realisatie

Samen met de klant bedachten we een volledig 3D ontwerp in fases. Realisatie verliep in nauwe samenwerking met de partners: fabrikant, montagepartners en leveranciers van ondergronden. Het resultaat is een schitterende sportfaciliteit voor veel speel- en sportplezier met een stoere uitstraling. Daarnaast leverde VrienDD een unieke indoor speeltuin met als belangrijkste onderdelen o.a. unieke klimtorens en touwbruggen, leuke speelfuncties voor uren speelplezier, alle ruimte voor beweging en uitdaging, zones voor verschillende leeftijdscategorieën en dat alles in een zonnige strandsfeer.

bottom of page